Mulcon Services

Mulcon Services

Mulcon Services BV is een no-nonsense bedrijf op het gebied van industrieel onderhoud, apparatenbouw, staalconstructies, installatieontwikkeling en -verbetering met een proactieve houding.

Een goede samenwerking met onze klant is voor ons een vereiste om die kwaliteit te kunnen leveren waar wij voor staan.

Ons motto is 'All the things that make industry work'. Door de brede opleiding van onze medewerkers zijn we in staat om een volledig pakket van werkzaamheden uit te kunnen voeren. Dit geldt voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als turn key projecten. Wij hebben ruime ervaring in (bijna) alles wat met metaal te maken heeft: bijvoorbeeld kleine reparaties (lassen en monteren), maar ook apparatenbouw, staalconstructies en de ontwikkeling, engineering en realisatie van werktuigbouwkundige projecten. Wij bieden een totaalpakket aan voor de industrie.

Wij zijn als bedrijf en mens zeer gemotiveerd ingesteld, waardoor onze medewerkers een brede kennis van zaken hebben op het gebied van industrieel onderhoud, installatievernieuwingen en verbeteringen.

In samenwerking met onze partners zijn wij in staat uw project te begeleiden vanaf begin tot bedrijfsklare oplevering.

Mulcon Services BV is VCA** gecertificeerd.


Visie en missie.

De visie van Mulcon Services is gericht op het one stop shop principe. Als assertieve, flexibele organisatie (lean and mean) ondersteuning bieden aan onze klanten op het gebied van industrieel onderhoud en daarbij te fungeren als het aanspreekpunt. Duidelijk, transparant en betrouwbaar.

Onze missie is om als professionele leverancier van integrale technische dienstverlening een maximale beschikbaarheid van uw installatie of machine te realiseren tegen een optimale kosten/baten verhouding gedurende de gehele levenscyclus.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mulcon Services
Havenstraat 81/A
1948NP Beverwijk

+31 (0)251 220665

Deel deze pagina

Mulcon+Services img