MCN - Montagebedrijf Centraal Nederland

Geopend tot 17.30

montagebedrijven - MCN - Montagebedrijf Centraal Nederland - kaartoverzicht

MCN - Montagebedrijf Centraal Nederland

MCN - Montagebedrijf Centraal Nederland uit Culemborg is in 1990 opgericht en kenmerkt zich door creativiteit en een flexibele werkwijze. Wij behandelen uiteenlopende installatie- en montageprojecten, betrouwbaar én op tijd.
Niet voor niets vinden vele klanten herhaaldelijk de weg naar MCN, zij hebben immers ervaren dat hun project in goede handen is.
Dagelijks zijn er een twintigtal monteurs aan de slag voor gerenommeerde bedrijven in de industrie en utiliteit.

Werkzaamheden voeren we als (onder)aannemer uit als aangenomen project of in regie.
We komen met verrassend technische oplossingen die indien nodig in onze eigen werkplaats of bij een van onze partners wordt gerealiseerd. Maatwerk met voortdurende aandacht voor kwaliteit en binnen de gestelde levertijd.

MCN heeft zich ontwikkeld naar een breed georienteerd montage- en installatiebedrijf, maar met een aantal specialisaties. MCN kenmerkt zich door creativiteit en een flexibele werkwijze. Wij behandelen uiteenlopende installatie- en montageprojecten, betrouwbaar én op tijd.
Niet voor niets vinden vele klanten herhaaldelijk de weg naar MCN, zij hebben immers ervaren dat hun project in goede handen is.

Dagelijks zijn er een twintigtal monteurs aan de slag voor gerenommeerde bedrijven in de industrie en utiliteit. MCN is uitgegroeid tot een modern bedrijf, met traditionele waarden en normen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. De goed opgeleide en ervaren Nederlandse vakkrachten zijn ons visitekaartje. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, op korte of op langere termijn: MCN laat uw project vlekkeloos verlopen. MCN heeft een imago opgebouwd, gekwalificeerd personeel aan te bieden en ook bij problematische opdrachten goede oplossingen te kunnen vinden.

Werkzaamheden voeren we als (onder)aannemer uit als aangenomen project of in regie. Samen met uw projectleider en de specialisten van MCN wordt een team samengesteld dat optimaal is toegespitst op de inhoud, omvang en tijdsplanning van uw project. We komen met verrassend technische oplossingen die indien nodig in onze eigen werkplaats of bij een van onze partners wordt gerealiseerd. Maatwerk met voortdurende aandacht voor kwaliteit en binnen de gestelde levertijd.

MCN beschikt als aanvulling op haar dienstverlening over een volledig ingerichte werkplaats met een uitgebreid machinepark, centraal gelegen in Nederland.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag8.00 - 17.30
dinsdag8.00 - 17.30
woensdag8.00 - 17.30
donderdag8.00 - 17.30
vrijdag8.00 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

MCN - Montagebedrijf Centraal Nederland
Plantijnweg 14
4104BB Culemborg

+31 (0)345 520719

Links

Website

Deel deze pagina

MCN+-+Montagebedrijf+Centraal+Nederland img