Van Lieshout Keukenadvies Montage

Geopend tot 17.00

montagebedrijven - Van Lieshout Keukenadvies Montage - kaartoverzicht

Van Lieshout Keukenadvies Montage


Keukenoord biedt u een uitgebreid assortiment topkwaliteit keukens, samen met een gastvrijheid en service waarbij u zich welkom voelt. Natuurlijk hebt u veel vragen, u wilt van alles weten. Onze ervaring komt hierbij goed van pas, maar uiteraard staan úw wensen centraal. Bij Keukenoord beginnen we daarom altijd met goed luisteren, zodat wij de keuken kunnen verwezenlijken die u daadwerkelijk voor ogen hebt.

Met deze website bieden wij u graag een eerste kennismaking, een voorproefje... Smaakt dit naar meer? Komt u dan naar onze nieuwe showroom. Wij helpen u graag verder.


Waar wij naar streven is dat u bij één stap in onze showroom merkt: het voelt hier goed. Geen massale keukenzaak waar u koel en onpersoonlijk 'even een keuken komt kopen'. Maar de ambiance en persoonlijke aandacht die u zoekt.

Een keuken kopen is tenslotte een belangrijke beslissing. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarom nemen wij graag de tijd om u te begeleiden naar de ideale keukenoplossing voor uw specifieke situatie, keukenwensen en budget.

De complete montage en installatie van uw keuken wordt uitgevoerd door onze eigen, goed opgeleide keukenmonteurs. Voordat wij de keuken bestellen wordt uw keukenruimte door één van onze keukenmonteurs vakkundig ingemeten. Het inmeten is de laatste eindcontrole om na te gaan of alle afmetingen juist zijn. Wanneer alles grondig doorgelopen is, bestellen wij uw keuken.
Wij kunnen het totale pakket voor u verzorgen, van complete installatie, het verleggen en aansluiten van water-, gas- en elektraleidingen, tot en met het tegel- en stucwerk.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Lieshout Keukenadvies Montage
Hunnenpad 13
5349BG Oss

+31 (0)412 635265

Links

Website
-

Deel deze pagina

Van+Lieshout+Keukenadvies+Montage img