DMW Van Dijk Montagewerken

DMW Van Dijk Montagewerken

Van Dijk Montagewerken, Uw veelzijdige montagebedrijf te Steenbergen, Noord-Brabant.

Voor de mensen die ons nog niet kennen. Waar staan de letters DMW voor? Van Dijk Montage Werken. We hopen u met deze site een goede indruk te kunnen geven waar DMW voor staat.
Voor de mensen die al bekend zijn met ons, die weten dat kwaliteit en vakmanschap bij ons in hoog vaandel staan. Met onze ruim 25 jaar ervaring, met name in de keukens proberen bij uw keuze altijd rekening te houden met een juiste kwaliteit/prijs verhouding. Zodat u tevreden kan terugkijken op hetgeen wij bij u hebben gerealiseerd.
Verder zijn wij gespecialiseerd in projectmatig werken in de bouw. Hiervoor zijn wij VCA gecertificeerd en zijn we ook voorzien van een VAR –verklaring. Verder doorlopen wij jaarlijks een aantal trainingen om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven en ook toe te kunnen passen.
Wij kunnen van A tot Z uw complete verbouwing van uw keuken of badkamer realiseren . Van verwijderen van uw oude keuken of badkamer, van verleggen van leidingwerk tot het afwerken van uw keuken, badkamer of zolder.Met onze verkoop komen we bij u langs met onze laptop kunnen we samen direct digitaal een uitwerking maken van uw keuken. En omdat we bij uw thuis langskomen kunnen we gelijk een goed beeld krijgen of hetgeen u op het oog heeft ook verwezenlijkt kan worden. Daarbij kan direct ingemeten worden en kan een bestelling van wat u wilt gaan kopen sneller worden ingezet. Hierdoor wordt de levertijd aanzienlijk verkort.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DMW Van Dijk Montagewerken
Acacialaan 30
4651KB Steenbergen

+31 (0)6 57585793

Deel deze pagina

DMW+Van+Dijk+Montagewerken img