Kwakman Afbouw

Kwakman Afbouw

Theo Kwakman startte in 1985 Montagebedrijf Kwakman B.V. Vanaf de oprichting groeide het afbouwbedrijf in activiteiten en personeel. Met de komst van Simon Schilder werd die groei verder versterkt en later sloot Jaap Buijs aan als derde directeur. In januari 2012 is er afscheid genomen van Theo Kwakman als directeur, hij blijft werkzaam als werkvoorbereider.

Het team van Montagebedrijf Kwakman werkt dagelijks op verschillende locaties om het vertrouwen van opdrachtgevers in de praktijk te brengen. Dat doen we door de verschillende specialismen in eigen hand houden en bij ieder project de grootste zorg te besteden aan een feilloze afwerking. Als we een afspraak maken kunt u daar blindelings op vertrouwen. Onze kwaliteit is vanzelfsprekend hoogstaand en al jaren aantoonbaar bewezen.

Met Montagebedrijf Kwakman kiest u voor een betrouwbare partner met een prijsstelling binnen een scherp en realistisch financieel kader. U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor meer informatie. We staan graag klaar om samen met u een volgende uitdaging aan te gaan.

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak
  • E-mail: info@montagekwakman.nl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kwakman Afbouw
Hyacintenstraat 38
1131HW Volendam

+31 (0)299 374268

Deel deze pagina

Kwakman+Afbouw img