Assemblagebedrijf Perfect

Gesloten (wo 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

montagebedrijven - Assemblagebedrijf Perfect - kaartoverzicht

Assemblagebedrijf Perfect

Over Assemblagebedrijf PERFECT

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?
Wij zetten de producten van onze klanten in elkaar. De onderdelen die de klant aanlevert worden door ons samengesteld tot het gewenste eindproduct of halffabricaat.
Wij richten ons hierbij op de maakindustrie.
De organisatie is gebaseerd op de ISO/TS 16949 norm. Hiermee blijven wij onze organisatie optimaliseren zodat wij aan de verwachtingen van onze klanten kunnen blijven voldoen.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN
Efficiëntie en Perfectie zijn bij ons de sleutelwoorden. Door onze kennis en ervaring op het gebied van productie-engineering zijn wij in staat een zeer efficiënt productieproces neer te zetten. Door onze kennis en ervaring op het gebied van de kwaliteitszorg is een betrouwbare organisatie neergezet die het streven naar perfectie mogelijk maakt. Juist dit samenspel tussen productie-engineering enerzijds, en kwaliteitszorg anderzijds maakt Assemblagebedrijf PERFECT tot een bedrijf dat zich weet te onderscheiden.

PRIJS
Door de mensen af te stemmen op het soort werk en door de productie efficiënt in te richten zijn wij in staat concurrerende prijzen te hanteren.

FLEXIBEL
Assemblagebedrijf PERFECT is een zeer flexibel bedrijf dat eenvoudige producten kan samenstellen maar zeker ook de meer complexe producten of de producten die extra aandacht behoeven. De producten kunnen handmatig geassembleerd worden maar ook volautomatisch in een speciaal voor de klant ingerichte assemblagelijn. Wij assembleren zowel grote als kleine series.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De montagebedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Assemblagebedrijf Perfect
Marconistraat 7/D
6902PC Zevenaar

+31 (0)316 242933

Deel deze pagina

Assemblagebedrijf+Perfect img